AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak işten güçten elini eteğini çekeceğine, keyfin bozulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, zor günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada mısır toplamak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında mısır tarlası görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tarlaya mısır dikmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya mısır ekmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır tarlasına görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir