AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak psikolojik sorunların geride kalacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında tarlada mısır toplamak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine inanılır.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra inanılır.

Kahve falında mısır tarlası kazmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasına görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında olmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir