AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada maydanoz görmek

Kahve falında tarlada maydanoz görmek

Kahve falında tarlada maydanoz görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada maydanoz gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Kahve falında maydanoz tarlası görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada maydanoz görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında maydanoz doğradığını görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz yediğini görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında birine maydanoz vermek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında maydanoz tohumu görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir