AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz tohumu görmek

Kahve falında maydanoz tohumu görmek

Kahve falında maydanoz tohumu görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz tohumu gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Kahve falında maydanoz tohumu görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalet eder.

Kahve falında maydanoz tohumu ekmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz demeti görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, dertleri biteceğine delalettir.

Kahve falında dişinde maydanoz görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz toplamak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında maydanoz kesmek kendisini işine vereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz suyu içmek bazı operasyonlar geçireceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir