AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz görmek

Kahve falında maydanoz görmek

Kahve falında maydanoz görmek dua alacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında maydanoz yıkamak geçmişi unutup geleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde maydanoz görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında maydanoz vermek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz toplamak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında maydanoz fidesi görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine delalettir.

Kahve falında sararmış maydanoz görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir