AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kıvırcık maydanoz gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalettir.

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kıvırcık görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında saçın kıvırcık olduğunu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında kıvırcık saçlı olduğunu görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan ve kıvırcık görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir