AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz doğradığını görmek

Kahve falında maydanoz doğradığını görmek

Kahve falında maydanoz doğradığını görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında maydanoz doğradığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Kahve falında maydanoz doğradığını görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının soğan doğradığını görmek kişinin muradına ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında ekmek doğradığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında yılanı doğradığını görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk doğradığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk eti doğradığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında havuç doğradığını görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, adını aklamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının et doğradığını görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir