AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine maydanoz vermek

Kahve falında birine maydanoz vermek

Kahve falında birine maydanoz vermek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sermayesinin boşa gideceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında birine maydanoz vermek gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında maydanoz pişirmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz istemek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulur.

Kahve falında maydanoz toplamak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz bahçesi görmek kesesinin dolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa maydanoz ekmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz nane görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında saksıda maydanoz görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir