AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz yediğini görmek

Kahve falında maydanoz yediğini görmek

Kahve falında maydanoz yediğini görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz yediğini gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında maydanoz yediğini görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Kahve falında maydanoz marul görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine maydanoz vermek parasız kalmaya, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz koparmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Kahve falında demet maydanoz görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, mal ve para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir