AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz tarlası görmek

Kahve falında maydanoz tarlası görmek

Kahve falında maydanoz tarlası görmek bazı radikal kararlar alınacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz tarlası gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında maydanoz tarlası görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada maydanoz görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, maceralara atılacağına yorulur.

Kahve falında maydanoz sulamak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz aldığını görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında maydanoz dere otu görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demet maydanoz görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında marul maydanoz görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz suyu içmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, canın derdine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir