AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada dolaşmak

Kahve falında tarlada dolaşmak

Kahve falında tarlada dolaşmak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kısmetlerinin bol olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, mal ve para biriktireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada dolaşmak gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Kahve falında tarlada dolaşmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mezarda dolaşmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle dolaşmak gerekirse özür dileneceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında cami dolaşmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arazide dolaşmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, onlara hayrının dokunacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede dolaşmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda dolaşmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir