AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede dolaşmak

Kahve falında hastanede dolaşmak

Kahve falında hastanede dolaşmak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede dolaşmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Kahve falında hastanede dolaşmak üzüntülerin daha da artacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dünyayı dolaşmak keyfinin kaçacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle dolaşmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden eve dolaşmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Kahve falında evin odalarını dolaşmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak anlaşmazlıkların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir