AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami dolaşmak

Kahve falında cami dolaşmak

Kahve falında cami dolaşmak bol kazanç elde edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, can derdine düşeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında cami dolaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Kahve falında cami içinde dolaşmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami dolaşmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami etrafında dolaşmak her geçen gün başarıların artacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Kahve falında caminin etrafında dolaşmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta dolaşmak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında arazide dolaşmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yalınayak dolaşmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumda dolaşmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir