AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle dolaşmak

Kahve falında sevgiliyle dolaşmak

Kahve falında sevgiliyle dolaşmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hedeflere ulaşamayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle dolaşmak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle dolaşmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş boş dolaşmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarı dolaşmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyenle dolaşmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında mezar dolaşmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında bebekle dolaşmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Kahve falında elele dolaşmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir