AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada arpa görmek

Kahve falında tarlada arpa görmek

Kahve falında tarlada arpa görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, giderileceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada arpa gördüyseniz:

  • Dikkatli olmalısınız.

Kahve falında tarlada arpa görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında ambarda arpa görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalla arpa görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil arpa biçmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında arpa çiçeği görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru arpa görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday ve arpa görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir