AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru arpa görmek

Kahve falında kuru arpa görmek

Kahve falında kuru arpa görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalettir.

Kahve falında kuru arpa gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Kahve falında kuru arpa görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok arpa görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında arpa biçmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla arpa görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş arpa görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında arpa satmak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında arpa çiçeği görmek işlerinin sarpa saracağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir