AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya arpa ekmek

Kahve falında tarlaya arpa ekmek

Kahve falında tarlaya arpa ekmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi temalı ilişkiler ön planda olabilir.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında tarlada arpa görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında arpa ambarı görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekili arpa görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil arpa görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında ambarda arpa görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir