AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ve arpa görmek

Kahve falında buğday ve arpa görmek

Kahve falında buğday ve arpa görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday ve arpa gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Kahve falında buğday ve arpa görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında buğday arpa görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil arpa biçmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalla arpa görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında ekili arpa görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arpa görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir