AnaSayfa / Genel / Kahve falında ambarda arpa görmek

Kahve falında ambarda arpa görmek

Kahve falında ambarda arpa görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ambarda arpa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında ambarda arpa görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arpa ambarı görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında tahıl ambarı görmek evlat sahibi olunacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ambarda un görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday ambarı görmek güveninin artacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ambarda mısır görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında pirinç ambarı görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına inanılır.

Kahve falında ambarda buğday görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir