AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla arpa görmek

Kahve falında çuvalla arpa görmek

Kahve falında çuvalla arpa görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla arpa gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Kahve falında çuvalla arpa görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında arpa çiçeği görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş arpa görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil arpa biçmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arpa başağı görmek itibar kaybedeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ambarda arpa görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir