AnaSayfa / Genel / Kahve falında arpa çiçeği görmek

Kahve falında arpa çiçeği görmek

Kahve falında arpa çiçeği görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, gelirin tükeneceğine, neşenin yerine geleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Kahve falında arpa çiçeği gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Kahve falında arpa çiçeği görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında arpa biçmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek daha fazla başarı kazanılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa başağı görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet eder.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday arpa görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında buğday ve arpa görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında arpa tanesi görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir