AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babadan tokat yemek

Kahve falında ölen babadan tokat yemek

Kahve falında ölen babadan tokat yemek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, makamından olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, parasız günler geçireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen babadan tokat yemek gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında babadan tokat yemek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölen babadan tokat yemek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında babasindan tokat yemek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasından tokat yemek çok büyük ses getireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının tokat attığını görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir