AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya tokat atmak

Kahve falında babaya tokat atmak

Kahve falında babaya tokat atmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babaya tokat atmak gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında babaya tokat atmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa tokat atmak her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hanımına tokat atmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalet eder.

Kahve falında anneye tokat atmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir