AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla kazmak

Kahve falında tarla kazmak

Kahve falında tarla kazmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, bekarsa evleneceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında tarla kazmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tarlada ot kazmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası kazmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada toprak kazmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarla kazmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeyi kazmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek mezarı kazdığını görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık kazdığını görmek çok büyük adımlar atacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir