AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tarlası kazmak

Kahve falında mısır tarlası kazmak

Kahve falında mısır tarlası kazmak maddi imkânlarının artacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında mısır tarlası kazmak gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Kahve falında mısır tarlası kazmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına delalettir.

Kahve falında mısır kazmak kişinin afiyette kalacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine inanılır.

Kahve falında tarlada toprak kazmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarla kazmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada ot kazmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir