AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeyi kazmak

Kahve falında bahçeyi kazmak

Kahve falında bahçeyi kazmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, borçların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeyi kazmak gördüyseniz:

  • Tüm tavsiye, öneri, eleştiri, yorum veya isteklerinize rağmen bazı kişiler bildikleri şekilde davranmaya devam edebilirler.

Kahve falında bahçede toprak kazmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesini kazmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeyi kazmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında bahçe kazmak helal ekmek yiyeceğine, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz toprak kazmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yeri kazmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı toprak kazmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir