AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ot kazmak

Kahve falında tarlada ot kazmak

Kahve falında tarlada ot kazmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, acı veren kazalara, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada ot kazmak gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Kahve falında tarlada ot kazmak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında ot kazmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tarla kazmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada toprak kazmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında mısır tarlası kazmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada ot biçmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işarettir.

Kahve falında tarlada ot görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, başarısının azalacağına delalettir.

Kahve falında ot tarlası görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir