AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada toprak kazmak

Kahve falında tarlada toprak kazmak

Kahve falında tarlada toprak kazmak ticaret adamı (kadını) olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin de rast gideceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada toprak kazmak gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında tarlada toprak kazmak hayırlı yollara gireceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası kazmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot kazmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, başarısızlıklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tarla kazmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, başarı ve zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kepçeyle toprak kazmak imkân sahibi olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının toprak kazdığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulur.

Kahve falında yaş toprak kazmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kara toprak kazmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir