AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla aldığını görmek

Kahve falında tarla aldığını görmek

Kahve falında tarla aldığını görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, mesleğinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarla aldığını gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında tarla aldığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarla satın aldığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine işarettir.

Kahve falında sap tarlası görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil buğday tarla görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında darı tarlası görmek hayatının yolunda gideceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarla arazi görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında tarlada ateş görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık tarla görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kazancının günbegün artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir