AnaSayfa / Genel / Kahve falında sap tarlası görmek

Kahve falında sap tarlası görmek

Kahve falında sap tarlası görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, son model arabaya sahip olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sap tarlası gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Kahve falında sap tarlası görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine inanılır.

Kahve falında buğday sapı taşımak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sapı kırık balta görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balta sapı görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kara saplanmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saplı süpürge görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir