Kahve falında tarlada ateş görmek

Kahve falında tarlada ateş görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tarlada ateş gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Kahve falında tarlada ateş görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada ateş yakmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasına girmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada kavun görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çorak tarla görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil buğday tarlası görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak tarlası görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada gezmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir