Kahve falında tarla arazi görmek

Kahve falında tarla arazi görmek rahata ereceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına rivayet eder.

Kahve falında tarla arazi gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Kahve falında tarla arazi görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arazi sulamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında boş bir arazide koşmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arazi yangını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, maddi kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş arazi görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı arazi görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, harama göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş arazide mezar görmek sevilen bir kişi olunacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir