AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil buğday tarla görmek

Kahve falında yeşil buğday tarla görmek

Kahve falında yeşil buğday tarla görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, gülen yüzünün de solacağına, başarılarının katlanacağına, ağlayacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday tarla gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil buğday tarla görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday tarlası görmek zenginliğinin artacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasına girmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya buğday koymak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, aradığı çareleri bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir