AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla satın aldığını görmek

Kahve falında tarla satın aldığını görmek

Kahve falında tarla satın aldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kafasının rahatlayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarla satın aldığını gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Kahve falında tarla satın aldığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla satın almak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tarla aldığını görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulur.

Kahve falında cami satın aldığını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında daire satın aldığını görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kazak satın aldığını görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında peynir satın aldığını görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafet satın aldığını görmek huzurunun yerinde olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir