AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi kilise görmek

Kahve falında tarihi kilise görmek

Kahve falında tarihi kilise görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında tarihi kilise gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Kahve falında tarihi kilise görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kilisede ezan okumak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kiliseye saklanmak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kilisede uyumak başının derde gireceğine, namının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilisede dua etmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede yatmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kilisede olduğunu görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kilise mumu görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir