AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede yatmak

Kahve falında kilisede yatmak

Kahve falında kilisede yatmak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, işlerin bir anda azalacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, duygularının ön plana çıkacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede yatmak gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında kilisede yatmak ters giden işlerin normale döneceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında harabe kilise görmek bekârlığına da veda edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kilisede görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilise çan sesi duymak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede ayin görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında kilisede ezan okumak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilise mumu görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kilisede fatiha okumak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir