AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise mumu görmek

Kahve falında kilise mumu görmek

Kahve falında kilise mumu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işarettir.

Kahve falında kilise mumu gördüyseniz:

  • Belli zevkleriniz için gereksiz harcamalar yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında kilisede mum yakmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise mumu görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kilisede mum dikmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiliseyi gezmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında evini kilise görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kilise temizlemek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, geçim derdinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede dua okumak gururlandıracak işler yapacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kilise çan sesi duymak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir