AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede dua etmek

Kahve falında kilisede dua etmek

Kahve falında kilisede dua etmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kilisede dua etmek gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kilisede dua ettiğini görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kilisede dua etmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, işlerin de hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında kilisede dua okumak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bol dua edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini kilisede görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir kilise görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kilise görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret etmektedir.

Kahve falında kilise temizlemek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kilise soymak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir