AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede olduğunu görmek

Kahve falında kilisede olduğunu görmek

Kahve falında kilisede olduğunu görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilisede olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında kilisenin yandığını görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kilisede olduğunu görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Kahve falında kilisede düğün görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise gitmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kilisede ibadet etmek güzel günlerine gölge düşeceğine, ün sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kilise ve cami görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kilise mezarlığı görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulur.

Kahve falında kilise gezmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir