AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede ezan okumak

Kahve falında kilisede ezan okumak

Kahve falında kilisede ezan okumak alacaklarını tahsil edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında kilisede ezan okumak gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Kahve falında kilisede ezan okumak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kilisede fatiha okumak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede dua okumak dertlerin yükünden kurtulacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kilisede kuran okumak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytana ezan okumak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sabah ezanını okumak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ezan duasını okumak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel sesle ezan okumak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir