AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiliseye saklanmak

Kahve falında kiliseye saklanmak

Kahve falında kiliseye saklanmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiliseye saklanmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Kahve falında kiliseye saklanmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiliseden kaçmak bol bol hayır duası alınacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kilisede mum dikmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan kilise görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede olduğunu görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında cami ve kilise görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kilise çanı görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işaret eder.

Kahve falında kilisede görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, tövbelerinin kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir