AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede uyumak

Kahve falında kilisede uyumak

Kahve falında kilisede uyumak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede uyumak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında kilisede uyumak güzel günler yaşayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise çan sesi duymak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, eve kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiliseden kovulmak bir beladan kurtulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kiliseden kaçmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilise mezarlığı görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise gezmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına inanılır.

Kahve falında kilise bahçesi görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir