AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana yapıldığını görmek

Kahve falında tarhana yapıldığını görmek

Kahve falında tarhana yapıldığını görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana yapıldığını gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında tarhana yapıldığını görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalettir.

Kahve falında tarhana dağıtmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tarhana almak zorlukların biteceğine, şans ve kısmet elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorbası içmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana içmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru tarhana almak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir