AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana karıştırmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet eder.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, işlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası içmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorba yapmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası yemek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir