AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tarhana almak

Kahve falında birinden tarhana almak

Kahve falında birinden tarhana almak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kalkınacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinden tarhana almak gördüyseniz:

  • Kendi hayatınıza odaklanın.

Kahve falında birinden tarhana almak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında kuru tarhana yemek mutluluğunu çoğaltacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana elemek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz tarhana görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işarettir.

Kahve falında tarhana vermek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru tarhana görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında tarhana çorbası içmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tarhana tozu görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir