AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, borçların biteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, yeni bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana yoğurmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına işarettir.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakla hamur yoğurmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamuru yoğurmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir