AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana çorbası içmek

Kahve falında tarhana çorbası içmek

Kahve falında tarhana çorbası içmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası içmek gördüyseniz:

  • Teknolojik aletler alabilir veya farklı alanlarda teknolojiden yararlanabilirsiniz.

Kahve falında tarhana çorbası içmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kötü yola sapmayacağına delalettir.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak güzel ameller işleyeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorba yapmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası yemek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir