AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana içmek

Kahve falında tarhana içmek

Kahve falında tarhana içmek kendisi için mal mülk alacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında tarhana içmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Kahve falında tarhana içmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, küskünlüklerin oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında tarhana yoğurduğunu görmek işlerinde yenilikler yapacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana satmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında hamur tarhana görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarhana ovalamak varlık ve huzur sahibi olunacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında yaş tarhana görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir