AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru tarhana almak

Kahve falında kuru tarhana almak

Kahve falında kuru tarhana almak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru tarhana almak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Kahve falında kuru tarhana yemek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına işaret eder.

Kahve falında kuru tarhana almak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru tarhana görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana kurusu görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş tarhana görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş tarhana yemek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak başını yastığa daha rahat koyacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir