AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana dağıtmak

Kahve falında tarhana dağıtmak

Kahve falında tarhana dağıtmak zengin bir hayata sahip olunacağına, güzel günlerin yaşanacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tarhana dağıtmak gördüyseniz:

  • Statü veya imaj değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında tarhana dağıtmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un tarhanası görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana yoğurmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında hamur tarhana görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında tarhana vermek şansının kendinden yana olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana dökmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir